GYIK

1. Szükségem van egy fiókra a rendeléshez?

Nem, vendégként is leadhat rendelést. De van néhány előnye, ha van nálunk fiókja:

Gyors fizetési folyamat
Könnyen megtekintheti a rendelés státuszát és a rendelési előzményeket
Frissítéseket kaphat új megjelenéseinkről és különleges akcióinkról
2. Milyen fizetési módokat fogadnak el?

Támogatjuk az utánvétes fizetést, készpénzzel vagy elektronikus fizetéssel, például paypal, amikor megkapja a terméket. Kérjük, alaposan ellenőrizze, amikor megkapja az árut, mielőtt megerősíti az aláírást és a fizetést, köszönöm.

3. Mennyire biztonságos az online rendelésem?

Az online vásárlás során a hitelkártyával történő vásárláskor minden adatot egy SSL biztonságos weboldalon adunk meg. Az Ön adatait ezután SSL-titkosítással közvetlenül a hitelkártya-szolgáltatónk hálózatába küldjük, ahol a kártyát és a tranzakciót engedélyezik és jóváhagyják. Az Ön hitelkártyaadatait nem tároljuk a szervereinken.

4. Vannak átváltási árfolyamok?

Minden tranzakciónk alapja a magyar dollár. Ha a hitelkártyája más pénznemben szól, a megrendelés teljes összege a kártyakibocsátó által a tranzakció feldolgozásának napján érvényes napi árfolyamon kerül kiszámításra.

5. Hogyan tudom beállítani a szállítási címemet?

Mivel weboldalunk és szolgáltatásaink a magyar nyelvre épülnek, az Ön által megadott összes információt magyar nyelven kell megadni, beleértve az írásjeleket is. Ha a címben szereplő betűk egy része nem magyar betűket tartalmaz, javasoljuk, hogy használjon helyettük hasonló magyar betűket. Például a "?" betű helyettesíthető a "?" betűvel. egy "c" betűre.

6. Megváltoztathatom a szállítási címemet a megrendelés leadása után?

Felhívjuk figyelmét, hogy szállítási címét a megrendelés feldolgozása vagy kiszállítása után nem lehet módosítani. Kérjük, szíveskedjen a szállítási címet a lakcímére frissíteni a szakmai cím helyett, mivel nem tudjuk, hogy a rendeltetési hely vámhivatala mennyi ideig tartja vissza a csomagot.

7. Mennyi ideig tart a szállítás és hogyan tudom nyomon követni a csomagomat?

A szállítási idő az Ön által választott szállítási opciótól függ. Amint a rendelés elküldésre került, e-mailben elküldjük a nyomon követési számot és a nyomon követés weboldalát. Nem vagyunk felelősek az országod vámhivatala által okozott késedelmekért.

8. Mit tegyek, ha a rendelésemből hiányoznak tételek?

Ha mégis hiányzik valami, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk a service@alisoon.com.

Ha még mindig kérdése van, kérjük, forduljon közvetlenül hozzánk e-mailben service@alisoon.com.